În inima Ardealului, un astfel de loc face deliciul turiştilor şi localnicilor. Este vorba despre Parcul Balnear Toroc. Cei care ajung acolo nu regretă o clipă alegerea făcută. Se bucură de plajă şi apă sărată, exact ca pe Litoral. 

În parcul balnear Toroc, distracţia este la ea acasă pe cei mai bine de 40.000 de metri pătraţi. De la copii până la părinţi şi bunici, cu toţii se bucură de vremea bună şi de apă. Şi cum toboganele nu lipsesc din peisaj, fericirea celor mici este garantată!

Articolul continua dupa recomandari

Cei care vor să se bronzeze în linişte au la dispoziţie două plaje. Una cu nisip şi o alta. cu iarbă! Şezlongurile, măsuţele sau umbrelele nu lipsesc nici ele, la fel ca Litoral. Această doamnă a venit din Cluj cu toată familia. Este prima dată când ajunge la Toroc.

Principala atracţie o reprezintă însă lacul sărat, format pe locul unei foste galerii de mină. Are 1.600 de metri pătraţi şi este mană cerească pentru cei care au probleme cu reumatismul. Cei care vor să facă micşare au dispoziţie terenuri pentru fotbal, tenis sau volei. Turişii se pot caza la mini-pensiunea parcului!

Pentru o zi, într-un astfel de loc, adulţii trebuie să scoată din buzunar 15 lei. Copiii până în zece ani pot intra gratuit. Parcul este deschis zilnic, de dimineaţă până seara.