Ştefania Echimescu, o tânără de 29 de ani, din Constanţa, mamă a doi copii, un băiat şi o fetiţă, trece prin clipe de coşmar, după ce a aflat că suferă de o boală necruţătoare, însă este hotărâtă să lupte pentru viaţă.

În urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au dat Ştefaniei o veste cruntă. Diagnosticul, descoperit în urma unor teste şi analize, a fost devastator: cancer pulmonar în metastază grad IV.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru a avea o şansă în faţa bolii, Ştefania trebuie să ajungă la o clinică din Turcia, acolo unde va urma un tratament revoluţionar care i-ar putea salva viaţa.

Ştefania a plecat în Turcia chiar astăzi, 8 mai, după ce sute de oameni au sărit în ajutorul ei.

Oamenii au aflat despre povestea tinerei mămici de pe Facebook, acolo unde prietenii Ştefaniei au creat o pagină denumită 'Împreună pentru Ştefania' şi au cerut ajutorul tuturor celor care au posibilitatea de a face un bine.

Ştefania Echimescu, tânără mămică din Constanţa, are nevoie de ajutorVezi 4 imagini în Galerie

Împreună pentru Ştefania, apelul disperat al prietenilor pentru viaţă

În perioada 24 aprilie - 7 mai, Ştefania a fost internată într-o clinică din România unde a fost supusă unui tratament cu radioterapie, pe o parte a coloanei, pentru ameliorarea durerilor.

Ştefania Echimescu a făcut radioterapie într-o clinică din ţară pentru durerile de la coloanăVezi 4 imagini în Galerie

"Echimescu Ștefania in varsta de 29 de ani, un om de o blândețe și o inimă mare cum rar se mai gaseste in ziua de astazi , mama a doi copii minunați a fost diagnosticata cu cancer pulmonar in metastaza grad IV. Miercuri, 8 mai vom pleca spre Turcia pentru mai multe investigatii si inceperea tratamentului. Haideți să-i arătăm că nu lupta singura cu aceasta boala si sa o sprijinim cu toții", se arată într-o postare pe pagina special deschisă pentru Ştefania.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona în conturile:

CONT RON - RO10BTRL01401201U29256X

CONT EURO - RO82BTRL01404201U29256XX

PayPal - paypal.me/impreunapentrustefan

Conturile sunt deschise pe numele Echimescu Ștefania la Banca Transilvania.