Fata din Deva, dispărută în drum spre prietena sa, apare pe camerele video din gara Teiuş, judeţul Alba, în compania a doi bărbaţi, încă neidentificaţi.

Dispariţia fetei a fost sesizată de mama fetei, încă din 18 octombrie, în urmă cu 6 zile.

Articolul continua dupa recomandari

Tânără din Deva, dispărută de aproape o săptămână

În urmă cu şase zile, pe 18 octombrie, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, județ Hunedoara, cu privire la faptul că, în data de 17.10.2019, în jurul orei 19:00, fiica sa minoră, Ştefania Morena Tudorache, a plecat de la adresa unde locuiesc, cu intenția de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploiești, județul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă, la care se pare că nu a mai ajuns.

Vezi 2 imagini în Galerie

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac și bluză de culoare neagră, colanți negri și era încălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

Semnalmente: înălțime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

În urma cercetărilor efectuate până la acest moment, poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest.

Minora a fost însoţită de doi bărbaţi a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente:

Primul bărbat are constituție atletică, înălțime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviție, este îmbrăcat cu trening de culoare roșie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălțat cu încălţăminte tip sport de culoare albă și poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.

Al doilea bărbat are constituție atletică, 1,70-1,75 m, păr șaten, poartă barbă îngrijită și este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler.

Persoanele care pot oferi date cu privire la identitate celor doi bărbați alături de care a fost văzută minora, sunt rugate să se adreseze, de urgenţă, polițiștilor.