Şase stâlpi electrici au ajuns motiv de discordie între locuitorii unui cartier din Piteşti şi autorităţi. Este şi de înţeles. În urma unor lucrări ce ar fi trebuit să facă o stradă mai lată, stâlpii au ajuns în mijlocul trotuarului. Care este mult prea îngust, iar oamenii se chinuie cu greu să meargă pe acolo. Deşi nu au loc pe trotuar, şoferii vor avea mai multe locuri de parcare. Nimeni nu s-a gândit, nici măcar autorităţile, că strada va rămâne fără loc suficient pentru trotuare.

Mă întreb dacă aveam şi un geamantan mai larg, cum aş fi putut trece pe aici?

Articolul continua dupa recomandari

Sunt întrebările disperate ale locatarilor care zilnic sunt nevoiţi să ocolească trotuarul. Din cauza stâlpilor de la reţeaua electrică amplasaţi în mijlocul trotuarului, oamenii mearg pe stradă, sau se urcă pe borduri, cu tot cu bagaje. Este aproape imposibil să treacă două persoane una pe lângă alta.

Pe noi ne interesează ca lucrările să fie de calitate în momentul în care se va face recepţia şi în momentul în care strada va fi funcţională - Laurențiu Zidaru, viceprimarul din Pitești

Însă, până atunci, lucrările au fost oprite de autorităţi. Până şi edilii oraşului recunosc că trotuare sunt greşite şi au cerut proiectantului alte soluţii.

Întreaga lucrare de reabilitare a străzii costă aproape două milioane jumătate de lei.