Albi, negri sau roze, strugurii pot fi găsiţi peste tot în perioada de toamnă. Şi este doar unul dintre motivele pentru care ar trebui să îi consumăm zilnic. Minunatele fructe sunt bogate în substanţe nutritive importante care întăresc organismul 

Fructele de toamnă sunt o sursă inepuizabilă de sănătate. De exemplu, suntem în plin sezon al strugurilor şi putem profita de nutrienţii lor.Putem să îi consumăm proaspeţi pentru o sănătate de fier, dar merită să ţinem cont şi de proprietăţile lor cosmetice. Măştile şi cremele pe bază de struguri sunt reţeta perfectă pentru revitalizarea tenului după expunerea prelungită la soare din timpul verii. Iar vestea bună este că le puteţi prepara cu uşurinţă şi acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Mai exact, strugurii conţin conţin cantităţi importante de săruri, fier, calciu, fosfor, magneziu, dar şi o bogăţie de vitamine, esenţiale nu doar pentru sănătate, ci şi pentru frumuseţe. Aşa că specialiştii recomandă să profităm de această perioadă şi să ne preparăm acasă măşti şi creme pe bază de struguri. Totuşi, nu multă lume cunoaşte proprietăţile cosmetice ale acestor fructe.