Pe lângă faptul că este o sărbătoare a iubirii, Valentine's Day este un bun prilej să ne punem hainele de gală şi să stăm uitate în faţa oglinzii. Important e să nu exagerăm. Iată ce greşeli trebuie evitate!

Chiar dacă este vorba de o zi specială, primul lucru de care trebuie să ţină cont o femeie atunci când sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor este să se simtă confortabil.

Articolul continua dupa recomandari

"Depinde de stilul ei de zi cu zi. Dacă este o clasică, dacă adoptă un stil clasic, probabil şi acolo o să o vezi într-o rochie neagră, probabil că o să îşi pună pantofi cu toc, dar vor fi în culori neutre. Dacă este o excentrică, va plusa şi mai mult pentru ziua aceea, probabil o rochie care să o scoată în evidenţă, bijuterii glamuroase", spune stilistul vestimentar Gabi Urda.

Cu toate acestea, Valentine's Day este o zi în care puteţi face şi experimente. "Dacă eşti feminină şi porţi de obicei rochii şi fuste, ar fi bine să marchezi momentul.ce nu ai încercat până acum, cum ar fi paietele, lamé-ul, eventual o lungime midi".

Orice experiment este acceptabil, atât timp cât nu frizează ridicolul.

În orice caz, chiar dacă nu aveţi un iubit, asta nu înseamnă că de Ziua Îndrăgostiţilor trebuie să staţi închise în casă. Aranjaţi-vă frumos şi participaţi la orice petrecere Anti-Valentine care vă atrage.