Perioada sărbătorilor de iarnă este relaxantă pentru o femeie numai dacă e musafir sau turist! Este evident că nu toate doamnele au acest noroc, aşa că multe dintre ele abia aşteaptă să vină ianuarie, ca să ia o pauză lungă de gătit.

Însă, pentru a-şi uşura existenţa, ar trebui să-şi ofere mici momente de răsfăţ, în clipa în care chiar simte că nu mai poate. Să meargă la un salon de frumuseţe, unde să se simtă precum Cleopatra. Iar dacă baia cu lapte şi miere nu o va face să se simtă precum regina Egiptului, situaţia se va schimba în clipa în care celulele moarte ale pielii vor fi îndepărtate cu aur şi diamante.

Articolul continua dupa recomandari

Ştim că, pentru nişte sărbători perfecte, este nevoie ca cineva să şi muncească. Însă orice femeie are dreptul să lase oalele deoparte şi să-şi acorde nişte timp pentru propria persoană. Şi ce poate fi mai minunat decât să se îmbăieze în lapte şi miere?! Însă nu vă gândiţi că săriţi din prima într-o cadă plină cu acest amestec imediat. Pentru că trupul are nevoie de o pregătire prealabilă.

Istoricii spun că regina Egiptului, Cleopatra, obişnuia să doarmă în fiecare noapte cu o mască de aur pe faţă. Această mască şi baia de lapte erau secretele care o menţineau tânără.

Numai că româncele preferă să îşi urmeze rutina zilnică şi atunci când vine vorba despre Revelion.

Baia în lapte este momentul culminant al acestui ritual pe care orice femeie ar trebui să îl încerce la un moment dat. Şi asta datorită cocktail-ului de vitamine A, E şi F, dar şi al sărurilor minarale şi acizilor graşi care fac minuni pentru piele.