Soțul Dianei Tăicuţu, directoarea Liceului de Arte din Focşani surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 18 ani, spune, pentru Observator, că situația în care se află este un dezastru și că nu el este cel care a instalat camerele de supraveghere în locuința soției sale.

"Este un dezastru. Nu sunt cuvinte de spus. Au fost neînțelegeri, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis nu s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care se petrec în orice familie și trecem peste toate problemele.

Articolul continua dupa recomandari

Ținând cont de ce s-a întâmplat în ultimele zile, acum cred că a mințit. Am avut încredere în ea. După 14 ani de căsătorie, trebuie să ai încredere", mărturisește bărbatul.

Stelian Tăicuțu spune că este devastat de cele întâmplate în ultimele zile.

"Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el", povestește soțul profesoarei.

Bărbatul neagă că el este cel care a instalat camerele de supraveghere în locuința soției sale, așa cum l-a acuzat aceasta, cei doi fiind într-un proces de divorț.

Profesoara de 36 de ani a demisionat, luni dimineaţă, din funcţia de director al Liceului de Arte din Focşani după ce imaginile cu ea şi iubitul ei au fost făcute publice.