Doi soți din localitatea Dolhasca, județul Suceava, au rămas fără banii de pensie după ce au lăsat un necunoscut să le folosească toaleta. Mai rău, polițiștii nu au nicio idee despre suspecți, deoarece victimele erau în stare de ebrietate și au dat semnale contradictorii.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 15:00. Un bărbat de 67 de ani a sunat la poliția din localitate pentru a raporta faptul că un individ a intrat în casă și a furat suma de 400 de lei.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Ziarul de pe Net, bărbatul și soția sa au deschis ușa unor persoane presupuse a fi de etnie romă, ce s-au recomandat ca fiind cumpărători de cupoane de călătorie și nuci.

În timp ce unul dintre indivizi i-a ținut de vorbă pe soți, celălalt a cerut voie să folosească toaleta. Nefiind supravegheat, acesta ar fi sustras 400 de lei de sub fața de masă a unei comode, după care a ieșit din locuință, și-a luat prietenul și au plecat împreună spre centrul localității.

Deoarece atitudinea celor doi a părut suspectă, bărbatul din Dolhasca a intrat să verifice banii rămași din pensie, moment în care a constatat dispariția lor.

Polițiștii au venit la domiciliul celor doi soți, însă nu au obținut date relevante de la aceștia deoarece erau în stare de ebrietate și le-au date contradictorii privind semnalmentele celor doi tineri.

În cauza s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.