Şoferul autobuzul implicat în tragicul accident petrecut joi pe un drum judeţean din Arad, soldat cu doi morţi şi trei răniţi, a rămas fără un picior. 

Un accident a avut loc între un autobuz cu pasageri şi o basculantă, pe raza localităţii Secusigiu din Arad. Pasagerul din dreapta şoferului de autobuz şi şoferul autocamionului au decedat.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul autobuzului este internat la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a spitalului din Arad, după ce i-a fost amputat piciorul stâng, de la gambă. Medicii fac eforturi pentru a-i salva piciorul drept.

Accidentul înfiorător de joi, 24 mai, de pe raza comunei Secusigiu s-a soldat cu cinci victime: doi morți și trei răniți. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Județean Arad, unul dintre răniţi – şoferul autobuzului – este internat pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă, altul este pe Secția de Ortopedie, în cazul celui de al treilea neimpunându-se internare.

"O altă victimă, un bărbat de 42 de ani, are fracturi deschise la gambă și fractură închisă la femurul drept, fiind internat pe Secția de Ortopedie. Cel mai puțin grav accidentat a fost un bărbat de 62 de ani care a suferit un traumatism la mandibulă stângă, nefiind necesară internarea lui”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Autobuzul transporta muncitori de la o fabrica din oras, iar în drum spre casa a intrat in plin in basculanta, intr-o curba din localitatea Satu Mare. In momentul impactului, in autovehicul erau 6 oameni - cinci pasageri si soferul - despre care oamenii spun ca ii place sa circule cu viteza.

Călătorii spun despre şoferul de la volanul autocarului că era un împătimit al vitezei.