O tânără şoferiţă din Prahova şi-a băgat sora la plată fără clipească, atunci când poliţiştii i-au cerut actele pentru că parcase unde i-a venit să oprească, nu unde avea şi voie.

Întâi, tânăra a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost, aşa că pot să completeze procesul verbal. La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată, aşa că planul fetei s-a transformat rapid în motiv de dosar penal.

Articolul continua dupa recomandari

Crezând că scapă de amendă, o şoferiţă din Prahova a dat poliţiştilor datele surorii sale

În timpul exercitării atribuțiilor în domeniul circulației pe drumurile publice, un echipaj de polițiști locali a sesizat cum șoferul unui autovehicul marca Mecedes nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Acces interzis”, oprind neregulamentar. 

S-a procedat la legitimarea conducătoarei auto, care a relatat faptul că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând verbal datele de identificare. În urma verificării autorizației provizorii de circulație s-a constatat că aceasta era expirată. 

Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale. 

Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în orașul Urlați a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilorO.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor.