Doi șoferi care urmau să transporte buletine de vot la secțiile din București au fost prinși băuți de către polițiști. Cei doi au primit 1.305 lei amendă și au rămas fără permisele de conducere.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în urma testării şoferilor angrenaţi în transportul buletinelor de vot, au fost prinşi doi şoferi care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia Capitalei acţionează, în aceste zile, cu peste 2.200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sâmbătă dimineaţă începând transportul buletinelor de vot către secţiile organizate în municipiul Bucureşti.

Poliția Capitalei: Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei

Reprezentanții Poliției au precizat că sunt pregătiţi sa intervină la orice apel 112 sau solicitare directă.