Şofer român, mut în faţa unui WC dintr-o parcare de camioane, în Franţa: "În România, furau asta de inox!". Tiberiu a filmat totul şi a trimis imaginile redacţiei noastre, pentru a fi publicate.

Mii de şoferi români străbat în lung şi lat europa la volanul camioanelor lor şi e inevitabil să nu facă mereu comparaţii între condiţiile de muncă din Ocident şi cele din ţară. E ceea ce încearcă să surprindă în cele aproape 3 minute de filmare şi Tiberiu Smedescu, un şofer de TIR care lucrează pe "comunitate" de 10 ani.

Articolul continua dupa recomandari

El spune că dacă firmele din ţară ar plăti corect şoferii, cele din Occident s-ar închide, pentru că nu ar mai avea pe cine să angajeze: "75% dintre camionagii din Europa sunt români. Aici media orară e de 85 de kilometri, în ţară de 40."

Tiberiu stă de 10 ani departe de fiul lui, muncind pentru a-i asigura în România un trai decent: "Nu am cum să vin acasă să muncesc, pentru 400 de euro pe lună."

Ajuns în franţa. şoferul a filmat într-o parcare de camioane, în pădure, un WC public. Imaginile l-au lăsat fără replică chiar şi pe el. Ajuns în faţa clanţei de la toaletă, Tiberiu a exclamat: "În România, furau asta de inox."