Un accident deosebit de grav a avut loc la Dumbrăvioara, lângă Mureş, unde o maşină a depăşit neregulamentar, provocând un grav accident rutier.

Potrivit martorilor, şoferul vinovat s-a angajat într-o depăşire în condiţiile în care din sens opus se apropia un TIR, iar în urma lui s-a produs un impact devastator.

Articolul continua dupa recomandari

Un şofer a semănat teroare pe şosea, după o depăşire, apoi a fugit. Un urma lui, un TIR spulbera o maşină

Un accident grav a avut loc la Dumbrăvioara, după ce şoferul unei maşini de teren a făcut o depăşire imposibilă, în condiţiile în care din sens opus se afla la distanţă mică un TIR.

În ultima secundă, şoferul respectiv a reuşit să evite impactul în ultima secundă, însă în urma lui s-a declanşat un accident rutier deosebit de grav.

Şoferul TIR-ului de care era să se lovească şoferul teribilist a frânat puternic, oferindu-i secunda necesară pentru a evita accidentul. Însă, camionagiul nu a mai putut redresa mastodontul, care a pătruns pe contrasens, împins de remorcă şi a spulberat un autoturism care circula regulamentar.

Soţia şoferului care se afla la volanul maşinii au fost transportată de urgenţă a spital, la fel şi şoferul TIR-ului. Înainte de sosirea cadrelor medicale, la locul accidentului au sosit militarii din Forțele pentru Operații Speciale, o subunitate aparținând Batalionului 51 Operații Speciale "Vulturii", aflaţi în drum spre Târgu Mureş.

Medicii militari au acordat primele îngrijiri răniţilor.