Un şofer a provocat un haos de nedescris în Bucureşti, după ce a fugit de poliţişti şi a lovit cu maşina mai multe persoane aflate într-un refugiu de tramvai, apoi s-a ascuns într-un mall şi a cerut-o de nevastă de vânzătoarea magazinului în care se ascundea.

Tânăra nu îl cunoştea pe bărbat, fiind foarte surprinsă de gestul acestuia. 

Articolul continua dupa recomandari

Un şofer a lovit un poliţist, a spulberat mai multe persoane cu maşina, apoi a cerut de nevastă o vânzătoare

Autorităţile informează că polițiști, din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Piața Victoriei au observat un autoturism ce se îndrepta spre piață circulând pe contrasens.

Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar șoferul și-a continuat drumul. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar pe Șoseaua Ștefan cel Mare echipajul de poliție rutieră a reușit oprirea acestuia.

S-a încercat legitimarea conducătorului auto, dar acesta a refuzat cu agresivitate și a demarat, continuând deplasarea pe linia de tramvai.

Polițiștii au continuat urmărirea autoturismului în cauză, care în zona Bd-ului Camil Ressu a accidentat 2 pietoni, după care a continuat să se deplaseze până în zona străzii Liviu Rebreanu. Aici șoferul a abandonat autoturismul și a întrat într-un complex comercial, unde a fost imobilizat de către polițiști.

Aflat într-un magazin din complexul comercial, şoferul a cerut-o de nevastă pe vânzătoarea magazinului, deşi aceştia nu se cunoşteau.

Bărbatul a fost condus la sediul subunității de poliție unde a fost audiat. El a fost testat cu aparatul alcooltest, precum și cu Drugtest, ambele fiind negative.

Şoferul este cercetat atât pentru vătămare corporală din culpă,  pentru părăsirea locului accidentului, cât și pentru acte de agresiune asupra polițiștilor și refuzul de a opri la semnalele regulamentare ale acestora.