Un eveniment rarisim a avut loc la Călăraşi, în care un tânăr de 20 de ani, la volanul unui BMW cu mulţi cai putere, a reuşit, prin metode numai de el ştiute, să urce bolidul într-un copac, la propriu.

A fost şi el rănit în accident, dar nu a suferit răni grave. Potrivit poliţiştilor, accidentul ar fi avut loc pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Articolul continua dupa recomandari

Dornic de senzaţii tari, un şofer de 20 de ani s-a urcat cu BMW-ul în copac

Un şofer de 20 de ani, din Călăraşi, a reuşit o cascadorie care i-ar face geloşi până şi pe cei mai eperimentaţi cascadori de la Hollywood. Tânărul, care se afla la volanul unui BMW cu mulţi cai putere a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi pur şi simplu s-a urcat cu maşina în copac.

Vezi 6 imagini în Galerie

La locul accidentului au intervenit pompierii din Călăraşi, dar şi medicii SMURD, care i-au acordat primul ajutor şoferului. Din fericire, acesta nu a suferit răni grave. Contactat de Observator, şoferul nu a dorit să facă declaraţii, dar a precizat că este bine.

Vezi 6 imagini în Galerie

"Echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3 B - zona localitatii Coslogeni, pentru acordarea primului ajutor şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier,  rezultat în urma ieșirii în decor și impactului cu vegetația înaltă din zonă, a unui autoturism. Ajunsi rapid la fața locului, pompierii militari au trecut la efectuarea manevrelor specifice, victima, numitul B.G, un tânar de aproximativ 20 ani, șoferul autoturismului, prezenta escoriații și plăgi minore la nivelul membrelor, fapt pentru care, acestuia i-au fost acordate măsuri de prim ajutor, fiind monitorizat și transportat la Spitalul Călărași, de către echipajul SMURD aflat la fața locului", informează şi ISU Călăraşi.