Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune, aseară, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp al Pasajului Obor. Se pare că bărbatul consumase alcool, dar s-a urcat totuşi la volan şi a gonit cu viteză pe străzile din Capitală. Din cauza accidentului, circulaţia a fost restricţionată mai bine de o oră în zonă.

Incidentul s-a petrecut după miezul nopţii, în pasajul Obor, din sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat de origine slovacă ar fi apăsat prea tare pedala de acceleraţie a maşinii.

Articolul continua dupa recomandari

Din fericire, acesta era singur în maşină. Un tânăr s-a alertat din cauza zgomotului puternic şi a sunat la 112. A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor.

Matei Aflorin, plutonier major Detaşament Obor: Am intervenit cu un mobil descarcerare, mobil de prim ajutor şi mobil cu medic. A fost extrasă victima, conştientă, cooperantă. Picioarele nu au fost încarcerate, doar leziuni la nivelul capului şi, probabil, la membre. Din primele estimări, se pare că şoferul ar fi consumat şi băuturi alcoolice.

Şoferul a fost transportat la spital şi se află acum sub atenţia medicilor. Va fi suspus şi testelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.