Şoferul unei basculante a umplut autostrada cu tone de bălegar de animale, în Constanţa. Poliţiştii l-au pus să cureţe asfaltul, după ce l-au amendat.

Circulația rutieră a fost blocată spre autostrada A4 dinspre Ovidiu, după ce întreaga încărcătură a unei autobasculante s-a revărsat pe carosabil. Este vorba de zeci de tone de materii fecale provenite de la animale. 

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, șoferul unei autobasculante încărcată cu îngrășăminte naturale, nu a asigurat corespunzător oblonul, iar îngrășământul s-a împrăștiat pe carosabil, blocând breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 – DC87 .

Polițiștii au identificat șoferul autobasculantei, care a fost sancționat cu șase puncte amendă – 870 lei. Tot el a fost cel care s-a ocupat – prin intermediul societății la care este angajat, de curățarea șoselei, după strângerea mizeriei, carosabilul fiind spălat, scrie ctnews.ro.

Drumarii Secției Autostrăzi a DRDP Constanța au asigurat semnalizarea temporara și au dirijat traficul până la remedierea situației.