Un bărbat din Suceava a sunat la 112 ca să-şi reclame propria noră, după ce tânăra s-a urcat beată la volan. Bărbatul s-a certat cu fata chiar în faţa curţii, iar pentru că nora nu s-a dat jos de la volan, a sunat la Poliţie.

Poliţiştii au sosit imediat şi i-au întocmit fetei dosar penal.

Articolul continua dupa recomandari

Tata socru şi-a dat nora pe mâna poliţiştilor pentru că era beată şi conducea maşina

Potrivit poliţiştilor, reclamantul a declarat că, în timp ce se afla la domiciliu, a auzit claxonul unui vehicul în faţa locuinţei sale, motiv pentru care, a ieşit în stradă și a observat faptul că, la volanul autoturismului se afla nora sa, aceasta fiind singură în mașină, iar pe fondul unui conflict spontan, a apelat 112 şi a sesizat poliția. De asemenea, un alt localnic prezent la fața locului a precizat și el faptul că a observat-o pe  femeia de 20 de ani în timp ce conducea autoturismul dinspre municipiul Rădăuţi spre domiciliul socrului ei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal.