Evoluţie dramatică a cazului băiatului din Târgu Jiu, bătut crunt de propria mamă pentru că nu era suficient de olimpic.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Gorj a depus la Tribunalul Gorj cerere de Ordonanţă preşedinţială de preluare ÎN REGIM DE URGENŢĂ a copilului de la mamă, dupa ce asistenţii sociali au vazut raportul medico legal.

Articolul continua dupa recomandari

Ordonanţa preşedinţială este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente.

Băiatul în vârstă de 13 ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu polimulticontuzionat. Directorul instituţiei a declarat că băiatul ar fi fost lovit cu un corp dur şi prezintă şi urme de muşcături.

"Copilul prezintă mai multe contuzii la nivelul întregului corp. Cu siguranţă a fost lovit cu un obiect dur, ţinând cont de urmele pe care le avea acesta", a declarat directorul spitalului.

Directorul liceului Tudor Vladimirescu a prezentat echipei Observator TV catalogul cu notele băiatului: zece la toate materiile şi nicio absenţă. De asemenea, copilul era o prezenţă obişnuite la olimpadele judeţene, la mai multe materii.

Un copil din Târgu Jiu a fost bătut crunt de MAMĂ pentru că NU E OLIMPIC la CINCI MATERII, aşa cum vrea femeia

MOTIVUL halucinant pentru care elevul olimpic din Târgu Jiu a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE. Copilul a ajuns la spital şi cu urme de MUŞCĂTURI (VIDEO)

DETALII ŞOCANTE ies la iveală în cazul copilului BĂTUT CRUNT, la Târgu Jiu: Băiatul a fugit pe scări, plin de sânge, pentru a scăpa de mama care îl bătea cu un obiect dur