Un caz inexplicabil a avut loc la Iaşi, în satul Găureni, din comuna Miroslava. O femeie a sunat speriată la 112 că iubitul ei şi-a luat viaţa în timp ce dormea. Poliţiştii care s-au dus la adresă au descoperit corpul fără viaţă al unui bărbat.

Femeia a precizat că au dormit amândoi în aceeaşi cameră şi iubitul ei era viu când s-a culcat, însă după ce s-a trezit, l-a găsit fără viaţă, cu răni la gât.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbat găsit mort în casă, cu răni inexplicabile la gât şi ceafă

Un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge de către concubina sa, după ce femeia s-a trezit din somn. Cei doi s-au culcat amândoi în aceeaşi cameră, iar când s-a trezit femeia spune că bărbatul era fără viaţă, cu tăieturi la gât şi ceafă.

Poliţiştii şi medicii s-au deplasat la faţa locului, unde s-a constatat decesul bărbatului. Victima prezenta mai multe răni prin înjunghiere în jurul gâtului, însă avea urme şi  pe ceafă, iar concubina sa susţinea că s-ar fi omorât în timp ce ea dormea.

"Ceva nu e cum trebuie in povestea asta. Nu ai cum sa nu auzi...Ea a spus ca dormea in camera, iar cand s-a trezit, l-a vazut mort. Daca el si-ar fi taiat gatul, eu cred ca ar fi trebuit sa se auda ceva. Nu stiu ce sa zic...Politia sa-si faca datoria. El oricum avea niste probleme medicale.Traiau cum puteau", a spus o vecina de-a familiei, citată de bzi.ro

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.