Un lac artificial din România oferă, în fiecare zi, bucurii nebănuite amatorilor de scufundări! Afacerea a fost pusă la punct de un scafandru profesionist şi este din ce în ce mai apreciată de români. Acum, turişti din toate colţurile ţării merg la Dalnic, în judeţul Covasna, să se relaxeze, dar şi să experimenteze senzaţiile de sub apă. Şi asta nu e tot. În lacul amenajat în sat, oamenii pot lua parte la audiţii subacvatice. Un fel de terapie cu muzică, dacă doriţi.

Apă, peşti coloraţi şi multă adrenalină. Pe scurt, tot ce trebuie pentru o scufundare de calitate. Iar această experienţă poate fi trăită chiar în judeţul Covasna. 

Articolul continua dupa recomandari

Dalnic, singurul lac artificial pentru scufundări, este deja cunoscut de români. De la an la an, tot mai mulţi vin să vadă cu ochii lor minunata lume subacvatică. 

Ideea lacului artificial a fost pusă în practică de Jeno Szabo, un scafandru cu 25 de ani de experienţă. De mic a fost pasionat de această meserie, aşa că şi-a deschis o afacere, pentru a-i învăţa şi pe alţii totul despre viaţa sub apă.

Cei mai mulţi hotărăsc să revină. Învaţă să se scufunde în lacul Dalnic, iar mai apoi, repetă experienţa în ape mai adânci. Însă profesorul de scufundări le pregăteşte o surpriză şi mai mare. Vrea să organizeze primele nunţi subacvatice din România.