O mamă şi un tată din Bacău îşi caută cu disperare copila de 16 ani de aproape o lună. Simona a dispărut de la internatul liceului unde învăţa, după ce i-a trimis un mesaj de adio fostului ei iubit. A doua zi, tatăl i-a găsit protofelul plutind pe râul Bistriţa, însă specialiştii care au căutat cu sonarul prin apă le-au spus părinţilor că fata nu e acolo

Pe 28 octombrie, părinţii Simonei au primit un telefon care le-a dărâmat toată lumea. Fiica lor de 16 ani dispăruse de la căminul liceului la care învăţa. Atunci a început calvarul familiei. Fratele ei, întors din Germania să-şi găseasca sora mai mică, a descoperit mesaje de adio, pe care Simona i le-a trimis unui băiat cu 10 ani mai mare, plecat în Irak.

Apoi, tatăl Simonei a găsit portofelul fetei plutind pe râul Bistriţa. Bărbatul a dat alarma şi au început căutările, dar pompierii n-au reuşit s-o găsească pe adolescentă.

Acum, după aproape o lună, în mintea părintelui au început să prindă contur tot felul de scenarii. Pentru că Simona nu era o adolescentă rebelă şi nu a creat niciodată probleme, tatăl fetei se gândeşte că a fost răpită.

Părinţii povestesc că Simona era o fire veselă, iubea viaţa şi îşi iubea familia mai mult ca orice. Cu doar câteva zile înainte să dispară, Simona a fost acasă. Şi-a coplesit părinţii cu dragostea ei.

Pentru că este singura pistă pe care o are, fratele Simonei merge zilnic malul râului Bistriţa. Părinţii Simonei încă mai speră că fiica lor se va întoarce cu bine acasă.

Adolescenta are un metru 67 înălţime, 53 de kilograme, ten deschis, ochi căprui şi păr roşcat. În ziua dispariţiei, purta o bluză roşie, pantaloni albaştri şi tenişi roşii. Cine o vede este rugat să sune la 112. O familie în lacrimi o aşteaptă acasă.

Recomandari