Ca un rege a fost asteptat astazi Sile Camataru la Curtea de Apel. Zeci de prieteni, apropiati si rude aproape ca s-au luptat cu jandarmii pentru a intra in sala. In fata magistratilor, Sile a cerut clementa. Nu la el s-a gandit, ci la leii de care ii este foarte dor. Si care acum stau departe, la zoo Bucov. "Dati-mi voie sa ma duc o zi la lei si vedeti ca Symba ma ia in brate", a spus acesta.

Articolul continua dupa recomandari

Lantul de iubire dintre regii bucurestilor si regii animalelor s-a rupt acum o saptamana. Fratii Camataru au ajuns dupa gratiile arestului. Cei patru ei, printre care si Symba, dupa gratii, la zoo.

Daca leilor nu le merge tocmai rau la zoo, Sile Camataru are ceva probleme in arest. Pe numele sau e inceputa urmarirea penala inca de anul trecut, cand gardienii penitenciarului i-au gasit un telefon mobil in celula.

Deocamdata, Sile va trebui sa isi petreaca si urmatoarea saptamana dupa gratii. Termenul de astazi a fost amanat pentru martea viitoare, dupa ce avocatii au cerut ragaz de studiere a dosarului.