Imagini tulburătoare într-un sat din Argeş. O familie îndoliată a fost nevoită să ducă sicriul cu ruda decedată pe un podeţ care nu avea nici jumătate de metru lăţime. Aceasta este singura cale de legătură între casa oamenilor şi restul satului. În timp ce sătenii spun că sunt rupţi de lume de ani de zile, autorităţile nu se hotărăsc cine trebuie să remedieze situaţia.

Pe un podeţ din tablă de nici 40 de centimetri lăţime, care scârţâie la fiecare pas, zeci de oameni au trecut ca să îşi ducă ruda decedată pe ultimul drum.

Articolul continua dupa recomandari

De un an, casa femeii a fost izolată de restul satului. Podul pe care se făcea accesul a fost distrus în timpul unor lucrări de decolmatare ale pârâului din zonă. Ca să poată ajunge la gospodărie oamenii au improvizat podeţul din tablă.

Ion Argeşeanu, viceprimarul comunei Oarja: Singur proprietarul şi-a făcut rău. Când am venit cu decolmatările, i-am interzis să-şi traga podeţul. Singur, la initiativa lui si al celor de la apele române şi-a tras puntea.

Moştenitorii gospodăriei izolate spun că au făcut plângeri peste tot.

Până când autorităţile locale se vor lămuri cine trebuie să dea autorizaţiile, oamenii vor continua să folosescă puntea, ca să poată ajunge în sat.