Care credeţi că este cel mai rău lucru care se poate întâmpla după ce îţi faci un tatuaj? Să îl regreţi a doua zi sau să vrei un cal şi să te trezeşti cu un ponei pe spate. Pe scurt, oricare dintre variante este neplăcută. Tocmai de aceea trebuie să ne documentăm foarte bine înainte. Am cerut sfatul vedetelor, caci sunt în măsură sa ni-l dea!

Un desen pe piele. Aparent şi pe scurt cam asta înseamnă tatuajul. De fapt. sunt mult mai mult de atât. Trebuie să ne reprezinte, poate să spună ceva despre noi. Una peste alta, vedetele le au, le poartă şi ne pot inspira.

Articolul continua dupa recomandari

Ruby: Half sleeve, mi-am făcut acum 10 ani. Cred că prin 2009.

Reporter: Şi ai regretat vreo secundă? 

Ruby: Nu. Asta e chestia mişto, că atunci când îţi faci chestii care chiar să reprezinte ceva pentru tine, nu le regreţi.

Jo: Primul tatuaj pe care l-am avut vreodată este cheia sol şi semnul de viaţă. Am zis, bă, am 18 ani. Tata a zis să nu-mi fac vreodată, hai să-mi fac. Şi am făcut 2. Vreau să mă umplu, sunt dependentă de tatuaje.

Reporter: Dintre toate tatuajele pe care le ai, care e cel mai semnificativ?

Ruby: Am mâna bunicii mele. Cel mai încărcat aşa de poveste pentru că şi-a petrecut mare parte din tinereţe şi copilăria mea crescându-mă. Şi acum are grijă de mine. Mai am şi o inimioară pe care scrie mamaia. Şi o rândunică pe care scrie home pentru că eu am copilărit pe Strada Rândunicilor din Medgidia. 

Jo: E un soare şi vreau să-l continui cu floarea sorelui. Eu înohci, am floarea soarelui şi de-asta am chestia asta. Ăsta l-am făcut când ne plictiseam acasă. Am început să sunăm la saloane şi...Vreau să-mi fac un panda. Sunt foarte stângaci, naivi şi prostuţi să mă regăsesc în ei.

Mare grijă şi ce culori alegeţi, dacă vreţi mai multe nuanţe de cerneală. Mai ales că preţurile sunt piperate dacă vorbim de îndepărtare.

Cătălin Movileanu, operator de laser: Sunt anumite nuanţe care nu se duc niciodată, sunt pe lista neagră. Cum este galbenul. Respinge lumina laserului. Preţurile la un tatuaj de mărimea unei monede de 50 de bani pornesc de la 100 de lei pe şedinţă. Cam 3 şedinţe sunt minimum pentru un tatuaj. Ele pot ajunge şi la 20 de şedinţe.

Ruby: Ăsta este tatuajul pe care mi l-am făcut în Asia Express şi reprezintă sunetul făcut de univers după Big Bang. Deja m-apucat de spate. Mai am vreo 30%, lucrăm de doi ani să-l terminăm. Este ca un tablou. Sunt două instrumente muzicale, un trombon şi un violoncel care dansează în ploaie, într-un oraş aşa de prin Germania. Mesajul ar fi că viaţa este ca un dans în ploaie, iar noi suntem muzica.