Prietenii Daliei Duca, tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap de două ori de interlopul Adrian Hadlii, trec cu greu peste pierderea suferită. Verişoara Daliei a scris, pe Facebook, un mesaj tulburător, în care îi critică pe cei care au făcut acuzaţii "nedrepte" la adresa tinerei ucise.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Articolul continua dupa recomandari

"Uneori, viata e nedreaptă..nu sştiu daca în atata măsură viata, cât rautatea celorlalti. În ultimele zile, mi-a fost dat sa vad o rautate acerba a celor din jur, o rautate malitioasa, ca sa fie şi un pleonasm, rautatea unor oameni care se cred mari judecatori sau sfinti, oameni care vorbesc in necunostinta de cauza si isi permit sa catalogheze, sa judece, sa ‘’dea cu parul’’, oameni fara pic de compasiune pentru o tragedie, pentru faptul ca fetei unor parinti, prietena prietenilor ei, verisoara, nepoata i s-a furat dreptul la viata. Nu are nimeni dreptul de a judeca. Nu are nimeni drept de viata si de moarte asupra nimanui", spune Roxana.

Citeşte şi Imagini COPLEŞITOARE de la înmormântarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea. Mama Daliei, în transă lângă sicriu (VIDEO)

Verişoara Daliei Duca mărturiseşte apoi care sunt sentimentele pe care le trăieşte: "Cei care o cunosc ştiu ca a fost o fata cu un suflet minunat, dornica sa ofere ajutor mereu, mereu zâmbitoare si plina de viata, optimista si incredibil de frumoasa. Eu…Am vazut-o aseară, cu greu am avut curaj să ma apropii de sicriul ei ca să o privesc. Ochii mi s-au impăienjenit de lacrimi. Era de o frumuseţe inimaginabilă, părea a fi Alba-ca- Zapada, dar cu părul galben, buzele rozalii şi pielea alba, un chip de copil care a plecat prea devreme dintre noi, dar care va fi printre ingerii, sa ii vegheze pe cei dragi. A fost chemată sa revină printre noi la infinit, dar degeaba, a rămas acolo papuşa de porţelan…Am vazut-o aseara, o voi vedea si azi si o voi mai vedea si maine acolo: rece, dar inimaginabil de frumoasa, ca o papusa de portelan. Apoi, o voi mai regasi vie doar printre amintiri si poze… Odihneste-te in pace, fata frumoasa cu suflet bun! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau si sa te aseze langa El!".

La rândul său, un alt prieten al Daliei, Popa Cristian, a vrut să-i aducă un ultim omagiu tinerei ucise. "Dragilor, este prima oara când îmi exprim o părere pe Facebook. Ce doresc sa spun este că azi, 18.03.2017, a urcat la Dumnezeu un suflet bun, blând și iubitor. Dalia Adnilda Duca, a fost azi înmormântată și am fost și eu acolo. A fost foarte greu, sati duci pe ultimul drum o prietena și nu orice prietena ci pe .....Dalia. Ea a fost un sprijin atât pentru familie cât și pentru prieteni. Ajuta pe toată lumea, cu un sfat, o vorba buna, cu un simplu zambet. Îți mulțumim Dalia pentru ceea ce ai fost, îți mulțumim Dalia pentru toate lucrurile frumoase care n-i le-ai oferit. Știm că de acolo de sus ne vei ajuta mai mult și vei veghea asupra noastră, a prietenilor și a familiei. Dumnezeu să-ți ierte păcatele iar prin slava și bunătatea Lui sa-ti odihnească sufletul intr-un loc plin de iubire si fericire. Nu te vom uita niciodată. ITI MULTUMIM!", a scris Popa Cristian.

Peste 500 de oameni au participat la înmormântarea Daliei Duca, tânăra împuşcată în cap de fostul iubit. Au fost imagini copleşitoare cu mama acesteia, zdrobită de durere! Prieteni, dar şi necunoscuţi au venit să o conducă pe ultimul drum pe cea care a căzut victimp geloziei unui asasin!

Un sobor de şase preoţi au ţinut slujba de înmormântare a tinerei care a plătit cu viaţa dorinţa de a se despărţi de Adrian Hladii, un interlop orădean care a venit special din Italia, unde locuia cu familia, pentru a se răzbuna.

Individul executat-o, practic, cu două gloanţe, doar pentru că Dalia, mai tânără cu aproape 14 ani decât el, nu mai vroia să îi fie iubită. Mama fetei era pur şi simplu în transă lângă sicriu, în vreme ce tatăl a asista împietrit la slujbă.