Un bărbat de 57 de ani din Bucureşti a fost găsit într-o baltă de sânge în curtea depozitului de fier vechi unde lucra. A fost muşcat mortal de trei rottweileri. 

Bărbatul de 57 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge la intrarea în centrul de colectare de fier vechi. Cel care l-a descoperit a fost chiar unul dintre cei doi fii ai săi. Când şi-a văzut părintele sfâşiat, tânărul a cerut ajutor. Dar, tatăl lui era însă deja mort.

Articolul continua dupa recomandari

Victima era angajatul centrului de colectare de fier vechi de câţiva ani. Avea grijă de cei trei rottweileri ca de copiii săi. Cei care locuiesc în apropierea centrului de colectare spun că, deşi păreau fiorose, animalele nu au atacat niciodată.

Vecinii au doar cuvinte de laudă despre bărbatul de 57 de ani. Spun că nu merita o asemenea soartă. Drama familiei e cu atât mai mare cu cât, luna viitoare paznicul trebia să fie socru mare.

Proprietarii centrului de colectare au refuzat să dea vreo explicaţie pentru cele întâmplate.Trupul neînsufleţit a fost transprtat la INML. Medicii legişti sunt cei care vor stabili cu exactitate care a fost cauza decesului. Între timp, Poliţia a deschis o anchet