Este februarie în calendar, dar nu şi în mintea noastră, nu-i aşa? Mai ales că este şi sezonul reducerilor. Târgurile de turism şi-au deschis porţile şi promit experienţe de neuitat peste hotare, la preţuri reduse la jumătate.

S-a dus imediat vestea că la Târgul de Turism sunt oferte de nerefuzat, chiar şi la jumătate de preţ.

Articolul continua dupa recomandari

Cu gândul la vacanţă, orădenii au roit ore în şir printre standuri. Imediat după ce se va căsători, Naomi vrea să meargă într-un loc de vis.

Naomi: In Thailanda, mi-a spus domnisoara mai devreme, ca este foarte ok in noiembrie pentru ca este vremea super ok.

Reporter: Cat va scoate din buzunar o luna de miere?

Naomi: In jur de 1600 de euro pentru ambele persoane.

Agenţii de turism au adus oferte şi pentru cei pasionaţi de scufundări. Tot în Maldive, o excursie de o săptămână, all inclusive, pe un vas de croazieră, costă 1800 de euro.

Tamaş Lunca, instructor scufundări scafandru: Avem oportunitatea sa ne scufundam de 3-4 ori pe zi. Fauna este deosebit de bogata. Pestisori, testoase, rechini, delfini.

Ne-am convins, destinaţiile exotice sunt la mare căutare. Şapte nopti de cazare la un hotel de 4 stele din Thailanda costă 900 de euro.

Cu 400 de euro mai puţin veţi găsi oferte în Tenerife, Mallorca sau Gran Canaria. Iar dacă vreţi să mergeţi pe insula Creta, pentru un sejur de 7 zile veţi plăti 270 de euro.

Cornel Caba, manager agenție de turism: Rusia este o destinatie a momentului. Chiar si China a fost inainte de coronavirus. Poti sa faci un Sankt Petersurg, cu Helsinki si Tallinn, care sunt la o distanta foarte mica. Deci, faci trei capitale in patru, cinci zile.