Cu 500 de lei, pot pleca din centrul comercial cu două sacoşe de cumpărături pline. Cu bluze, geacă de iarnă şi chiar încălţăminte. E drept, multe dintre produsele aflate la reducere vor mai fi purtate puţin în acest sezon. Mai sunt şi clienţi care au o listă de cadouri. Pentru ei, Moşul vine în ianuarie.

Aproape fiecare magazin are promoţii afişate. Cine vrea să-şi reînnoiască garderoba poate găsi geci de iarnă mai ieftine și cu 500 de lei.

Articolul continua dupa recomandari

În unele centre comerciale reducerile pleaca de la 50% si pot sa ajunga chiar si pana la 70-80%, cele mai multe promotii sunt la hainele din colectia toamna/iarna. 

Cu astfel de oferte, decizia nu vine uşor. Clienţii fac, mai întâi, turul magazinelor.

Unii au plecat de acasă cu gândul de a găsi ceva potrivit pentru cineva drag. Luna ianuarie poate fi luna cadourilor-surpriză. În special în cazul celor care nu au vrut să alerge prin mall-uri, în aglomeraţia de la finalul lunii decembrie.

Și la încălţăminte sunt promoţii. Există ghete care pot fi cumpărate cu puțin peste 100 de lei.

Reprezentant magazin: Avem si o promotie, daca cumperi 2 produse reduse, la a doua inca 50% reducere.

Insă, nu doar articolele de iarnă sunt mai iefine. Doamnele găsesc şi pantofi la reducere, chiar şi cu 50 la sută.

Cei care sunt nemulţumiţi de alegerea făcută pot returna produsele în funcţie de regulile care diferă de la magazin, la magazin. În general, clienții sunt obligați să returneze marfa în maximum 15 zile de la data cumpărării. Și să aibă bonul fiscal sau factura.

Articolele resigilate sau cele care au eticheta ruptă nu sunt acceptate la retur. În plus, legea le oferă magazinelor posibilitatea de a stabili - pentru hainele care NU au defecte - dacă returnează banii sau obligă clienţii să aleagă un alt produs.