A început primul week-end cu zăpadă naturală la munte, iar în Poiana Braşov distracţia este la cote maxime. Turiştii se bucură de un strat consistent de zăpadă, după ce în ultimele zile a nins din abundenţă.

Temperatura în Poiana Braşov a fost de minus 4 grade, dar frigul nu a fost o problemă pentru schiorii care au umplut toate pârtiile din staţiune. Ceaţa a fost singura care a mai stricat din distracţia turiştilor.

Articolul continua dupa recomandari

De altfel, toate pârtiile din Poiana Braşov sunt perfecte pentru schi, iar instalaţiile pe cablu funcţionează la capacitate maximă. Doar Pârtia Lupului, una pentru începători, va fi închisă mâine, pentru că acolo se organizează un concurs de schi pentru copii.

Dorin Drăgoi - administrator domeniu schiabil: Cu certiudine cei care vor fi in Poiana Brasov in acest sfârşit de saptamna, se vor bucura de niste partii amenjate si pline de zapada ca la carte.

Hotelierii se bucură şi ei de ninsoarea care le-a adus un grad de ocupare de 100% pentru weekend-ul acesta.

Gabriel Roșca- manager hotel: Întradevar stratul gros de zapada ne ajuta foarte mult sa prelungim sezonul de schi pana in aprilie, cu siguranţă

Reporter: Weekendul asta cum stati cu cazarile?

Gabriel Roșca- manager hotel: Mai avem azi doua- trei camere, de maine e plin.

Salvamontiştii le atrag atenţia celor care ajung weekendul acesta la munte să se echipeze corespunzător şi să nu se aventureze pe traseele din afara staţiunilor montane.