Situaţie inedită la Gherla, unde poliţia a primit o reclamaţie pe numele ei! Totul a pornit de la un cetăţean care a avut nevoie de ajutorul agenţilor după ce a fost implicat într-un accident. Numai că sediul poliţiei era încuiat.

Poliția este o instituție care lucrează 24 de ore din 24. Știind asta, un cetățean care a avut de rezolvat o problemă, chiar dacă era toiul nopții, s-a dus la sediul de pe strada Hășdății. Numai că aici a găsit poarta de la intrare închisă.

Articolul continua dupa recomandari

„Duminică dimineață în jurul orei 2 am avut un mic accident în autogară. Am făcut o manevră și am lovit o altă mașină și i-am spart un bec", a povestit bărbatul, Dumitru Pășcuță, în vârstă de 32 de ani, din Gherla. „Ne-am înțeles amiabil cu proprietarul, i-am plătit paguba și pentru că luni la prima oră urmează să plec în străinătate, m-am prezentat la poliție pentru a solicita dovada, în urma accidentului, ca să nu am probleme. Numai că la Poliție era închis. Așa ceva nu am mai întâlnit. Poarta de la intrare era legată cu un cablu cu lacăt pe el, așa că n-am putut să întru", a povestit bărbatul.