Recrutarea celor mai potriviţi oameni şi păstrarea acestora pentru cât mai mult timp reprezintă elemente importante pentru departamentele de HR şi pentru manageri. Din ce în ce mai multe studii aduc un plus de cunoaştere astfel încât mediul de afaceri să aibă reperele corecte în gestionarea forţei de muncă. Datele arată că indiferent de mărimea companiei, beneficiile salariale ar trebui să facă parte din cultura managerială a fiecărui angajator. Dincolo de faptul că acordarea lor devine parte din brandul companiei, ele sunt o promisiune şi o garanţie că munca angajaţilor va fi de calitate şi importantă pentru aceştia. Beneficiile salariale îi ajută pe angajaţi să rămână motivaţi, concentraţi şi dedicaţi.

Conform unei cercetări recente, efectuate de Up România, angajaţii români plasează beneficiile salariale printre componentele cheie ale satisfacţiei la locul de muncă. 79% dintre salariaţii români spun că îşi doresc să beneficieze de tichete de masă, acestea situându-se în topul preferinţelor românilor la capitolul beneficii, alături de asigurările de sănătate, primele de vacanţă şi tichetele cadou.

Articolul continua dupa recomandari

Compania care alege folosirea unui instrument precum tichetele de masă drept beneficiu salarial, în cazul cărora nu se plătesc cheltuieli salariale sau patronale, va putea face o economie de până la 40% din bugetul de cheltuieli. Folosirea tichetelor de masă este o experienţă plăcută şi pentru salariaţi, mai ales că acestora le va creşte puterea de cumpărare şi vor avea acces la o varietate de produse prin reţeaua ofertantă de magazine şi restaurante unde îşi pot folosi tichetele.

Utilizarea tichetelor de masă ca beneficiu sau bonus la salariu este un mijloc care îl ajută pe angajator să recruteze şi să păstreze oameni motivaţi şi performanţi, iar angajaţii vor simţi că lucrează într-o companie care îi preţuieşte profesional şi uman. Sistemul tichetelor de masă este simplu de implementat, iar echipa Up România are puterea de a simplifica şi facilita această decizie de stimulare a salariaţilor.

Up România face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel internaţional pe piaţa tichetelor de servicii. Cu o prezenţă de peste 14 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăţi client diverse instrumente de motivare şi recompensare materializate în: tichete pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creşă Chèque Bébé.

Alături de avantajele fiscale oferite, tichetele Up România susţin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimulează şi fidelizează angajaţii şi cresc puterea de cumpărare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar şi prin înţelegerea profund umană a nevoilor consumatorilor. Up România se dedică misiunii sale de a simplifica viaţa tuturor celor cu care intră în contact, de-a lungul întregului lanţ furnizor-client-beneficiar-afiliat.