Scene uluitoare într-un magazin din Timişoara! Vânzătoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute în şir cu trei indivizi care încercau să fure din rafturi. Femeia l-a pus la pământ şi l-a imobilizat pe unul dintre hoţi.

Totul s-a petrecut sub privirile clienţilor, fără ca vreunul dintre ei să-i sară femeii în ajutor. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

Articolul continua dupa recomandari

Pe imaginile surprinse de camerele magazinului se văd doi bărbaţi care îşi umplu buzunarele cu dulciuri şi produse cosmetice. Cei doi încearcă apoi să plece din magazin fără să plătească. Vânzătoarea se aşează în faţa uşii şi le blochează ieşirea. 
Urmează apoi o luptă corp la corp cu indivizii. Unul reuşeşte să fugă, dar pe celălalt femeia îl trânteşte la pământ şi îl imobilizează. Totul se desfăşoară sub privirile altor bărbaţi, clienţi ai magazinului. Nimeni nu intervine, ba chiar cineva filmează totul cu un telefon mobil.

În timp ce femeia îl imobiliza pe unul dintre hoţi în uşa magazinului colega sa a apăsat butonul de panică, clienţii însă nu au avut vreo reacţie, cel de-al doilea hoţ s-a făcut nevăzut a plecat.

Oamenii o admiră pe femeie pentru curajul ei, dar sunt şocaţi de indiferenţa clienţilor. 

După câteva ore, indivizii au fost prinşi de poliţişti. Sunt acum în arest preventiv

Angajata care s-a luptat cu hoții are 29 de ani și lucrează la acest magazin de câteva luni.