Scandal la Spitalul de Boli Infecţioase Piteşti, după ce părinţii unui copil s-au luat la ceartă cu asistentele şi apoi au filmat în interiorul spitalului pentru că la Urgenţe nu exista niciun medic de gardă.

Cei doi părinţi s-au prezentat, ieri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Boli Infecţioase Piteşti şi au aşteptat câteva ore să vină medicul de gardă care, culmea, nu se afla în spital.

Articolul continua dupa recomandari

"La secția urgente, dupa o ora de așteptări am aflat ca domnul doctor nu era nici la urgente Adulți nici la urgente copii . Doamnele asistente au fost foarte deranjate cand le-am întrebat numele doctorului , defapt nici nu cred ca au inteles întrebarea pentru ca au chemat paza . 80% din persoanele care veneau acolo s-au vindecat singure si au plecat pentru ca așteptau de ore întregi pentru un simplu vaccin , sau o prescriptie medicală Dupa ce le-a dost extrasa o căpușa . 
De ce nu voiau sa filmam ? Pentru ca condițiile sunt jalnice , nici nu poti sa respiri acolo . Pentru ca la secția Urgente copii nu au nici măcar un scaun pentru așteptare , erau 7-8 copii cu părinții Așteptându-l pe domnul doctor de vreo ora. Sloganul lor este : AI O BOALA ? VINO LA NOI SI PLECI CU DOUA! Va rog distribuiti acest material pentru ca in tara asta avem si drepturi !! Si nimeni nu ni le recunoaște!"
, a scris mama copilului pe Facebook.