Accident  neobişnuit în Capitală. Mai mulţi bucureşteni şi-au găsit astăzi autoturismele avariate, în parcarea din faţa blocului. Vinovat este şoferul unui autobuz care a pierdut controlul volanului şi a intrat în staţie lovind maşinile, una câte una, ca pe nişte popice. Atât poliția, cât şi RATB încercă să afle din ce cauză s-a întâmplat totul. Şoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. 

Bucureşti, cartierul Berceni. Ora 10 şi jumătate dimineaţa. La ieşirea dintr-o staţie RATB, şoferul autobuzului 313 pierde controlul volanului şi intră în autoturismele parcate în apropiere. Bilanţul: 6 maşini avariate dintr-o singură lovitură, spun martorii. Oficialii Regiei de Transport vorbesc despre cinci maşini lovite. 

Articolul continua dupa recomandari

Staţiile au fost reamenajate curând. Nu au mai existat astfel de accidente. 

Șoferul autobuzului a fost singurul rănit în accident. El are leziunile uşoare şi a refuzat să fie transportat la spital. În vârstă de 62 de ani, lucrează la RATB din 2003. Iar anul acesta, anunţă Regia de Transport, nu a mai avut niciun fel de incident în trafic. Totuşi, e anchetă internă. Şi poliţia face cercetări. 

Proprietarii maşinilor variate vor fi despăgubiţi de asigurarea celor de la RATB.