Familia Sarei Ștefana Pop, studenta eminentă care a pierit alături de trei prietene, în tragedia de la Jibou, a postat pe Facebook o ultimă filmare cu tânăra de 21 de ani, în momentul în care cântă la Biserica Penticostala Betel din comuna Sălsig.

Filmarea a fost realizată duminică, 13 mai, cu doar câteva zile înainte de tragedie.

Articolul continua dupa recomandari

Sara, studentă eminentă cu un viitor strălucitor în faţă

Pop Sara Ştefana fusese şefă de promoţie la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca. 

Toate cele cinci tinere din mașină studiaseră specializarea Economia Firmei, din cadrul departamentului de Ştiinţe Economice al Universităţii tehnice din Cluj Napoca, și se întorceau de la ceremonia de absolvire a facultății.

"Cele 4 fete erau de la specializarea Economia Firmei, din cadrul departamentului de Ştiinţe Economice, erau studente model pentru departamentul nostru. Sara urma să fie şefa promoţiei, căreia chiar i-am coordonat lucrarea de licenţă. Le-am predat 4 ani de zile, erau foarte conştiincioase, fete model pentru studenţii profilului economic. Erau fete foarte liniştite, cu mult bun simţ, le transmitem părinţilor sincere condoleanţe. Am fost şocată la aflarea veştii şi încă nu-mi revin", a declarat, după tragedie, prodecanul facultăţii, conferenţiar doctor Rita Toader.

Singura supraviețuitoare este Sanda Ungur, tânăra care se afla la volanul autoturismului spulberat de tren.