Sanda Ungur, şoferiţa care și-a condus spre moarte patru prietene, după ce a trecut linia de cale ferată, fără să se asigure, la Jibou, a reacționat pentru prima dată, la aproape o lună de la tragedie.

Sanda Ungur a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu fundal negru la profil, în semn de doliu pentru prietenele sale.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Sanda Ungur a fost singura supraviețuitoare în urma tragicului accident care a avut loc, pe 17 mai, la Jibou.

Patru studente au pierit la Jibou

Sanda și prietenele ei, Mădălina Parja, Sara Pop, Claudia Barbos şi Maria Știț, se întorceau de la Cluj, de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napooca.

La o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Jibou, tânăra şoferiţă nu s-a asigurat şi pătruns pe calea ferată exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Accidentul a fost inevitabil, iar impactul a fost devastator. Trei dintre cele cinci fete au fost aruncate din maşină şi au murit pe loc, iar celelalte două au rămas încarcerate.

Şoferiţa a fost singura care a scăpat cu viaţă, în timp ce prietena ei, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit din cauza rănilor grave.

Vezi 3 imagini în Galerie