Obosit de atatea drumuri la politie, barbatul este disperat ca nici pana astazi nu s-a facut nimic in dosarul penal intocmit pe numele medicului.

Articolul continua dupa recomandari

Asa arata un om disperat. Un tata care si-a pierdut copilul. Legat cu lanturi de balustrada de metal a clinicii unde doctorul care, spune el, le-a ucis pruncul, profeseaza si acum.

Medicul n-a dat pe la clinica azi. Au venit, in schimb, politistii si jandarmii. Dar tanarul nu e intimidat. E de-ajuns sa priveasca pozele copilului pe care l-a pierdut, sa se imbarbateze.

Acum mai bine de un an si jumatate, fericirea familiei din Pitesti care astpta primul copil s-a transformat, rapid, intr-un calvar. Dintr-odata, camera cu pereti roz si cu patutul incarcat de jucarii, care-l asteptau pe prunc, s-a intunecat. In ochii mamei, dar si-ai familiei, a existat si exista un singur vinovat: medicul ginecolog.

Bebelusul a avut parte de o moarte violenta, cauzata de un traumatism cranio-cerebral, chiar in burta mamei. Este verdictul medicilor.

Plangerile si documentele incriminatorii au curs de-atunci, dosarul penal, insa, a ramas fara ecou. Nici din partea Colegiului National al Medicilor parintii nu au primit raspuns. Tatal este hotarat sa continue protestul. Vrea sa intre si in greva foamei daca nu se face dreptate.