Românul care a fost arestat în urmă cu puţin timp în gara Paddington, fiind suspect că ar fi strigat "Allahu Akbar", n-ar fi terorist ci NINJA. Acesta este filmat cu câteva momente înainte de arestare, făcând gesturi bizare către un poliţist al gării şi înjurându-l în limba română.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia londoneză a intervenit de urgenţă în gara din Paddington, după ce mai multe persoane au raportat că au auzit pe cineva care striga "Allahu Akbar". Mai mulţi poliţişti au imobilizat imediat persoana respectivă.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un român care a înjurat mai multe persoane în limba română, înjurăturile adresate de acesta erau auditiv foarte similare cu cele două cuvinte care au semănat panică în ultima perioadă, la Londra.

Poliţia londoneză a confirmat acest lucru, precizând că nu este vorba despre vreun incident terorist, dar că individul era în posesia unei "arme ofensive", desi nu precizeaza despre ce arma ar fi vorba.

Citeşte şi: UN ROMÂN a provocat ISTERIE la Londra! Toată lumea a crezut că e un terorist care strigă "Allahu Akbar" (VIDEO)