Deşi dragostea trece prin stomac, românii sunt nevoiţi să aleagă între mâncare şi sex. Şi cei mai mulţi preferă mâncarea. Nu e de mirare că sex-shopurile au intrat în faliment.

Domnul lucrează de ani buni în comerţul cu produse erotice. La cum merg vânzările şi la numărul de clienţi care îi trec pragul, nu s-a gândit niciodată să îşi deschidă propriul sex-shop.

Articolul continua dupa recomandari

Românii nu s-au înghesuit niciodată la uşile magazinelor cu reclame roz bombon, deschise dis-de dimineaţă. Vibratoarele, stimulentele sexuale sau lenjeria sexi nu s-au cerut la tejgheaua sex-shopurilor, ci, mai degrabă, s-au comandat pe internet.


În comerţul cu produse de la sex-shop, internetul alungă inhibiţia şi ruşinea. Un monitor reprezintă un paravan, iar în spatele lui nimeni nu te poate atinge. Printre cele mai urmărite site-uri de către români, cele cu produse pentru adulţi ocupă un loc onorabil.

Peste 16 milioane de afişări sunt accesate de români în fiecare zi pe site-urile pentru adulţi. Şi pentru că sexul vinde întotdeauna, au apărut şi reclamele. La produse care nu au întotdeauna legătură cu erotismul. Pe internet, sexul a devenit o afacere de succes. În viaţa reală, însă, proprietarii de sex-shopuri se simt ca într-un joc de noroc.