Aventura de doi ani nu e pentru orice buzunar. Amatorii trebuie sa aiba in conturi aproape 1,2 milioane de euro, doar pentru aceasta extravaganta.

Articolul continua dupa recomandari

Taj Mahalul din India, piramidele din Mexic si, printre ele, un piesaj de vis, natural, din Romania. Mai exact, Delta Dunarii. Si sunt doar cateva dintre destinatiile propuse de un operator pentru ceea ce numeste el cea mai scumpa vacant din lume. Tot el garanteaza ca e vorba despre vacanta vietii. Pentru ca dureaza doi ani si, in acest timp, turistul sau turistii viziteaza 962 de locuri aflate in patrimoniul UNESCO.

Tur-operatorul britanic propune si o incursiune in superba cetate Sighisoara, unde festivalul medieval anual a devenit o atractie europeana.

Sunt aproape 1.000 de astfel destinatii in lume. Printre ele Marele Zid Chinezesc, Marea Bariera de Corali sau Machu Picchu din Peru. Vacanta de lux care dureaza doi ani presupune transportul cu avionul la clasa I si cazare in hoteluri de la patru stele in sus.  Agentia care propune circuitul iesit din tipare nu e la prima oferta inedita. In urma cu cativa ani, a propus cea mai scumpa masa de Craciun pentru patru persoane in valoare de 150.000 de euro sau o varianta de cerere in casatorie de 160.000 de euro.