Farmec, senzualitate, minte brici şi sex-appeal! Pe asta mizează cele o sută de mii de românce care practică video-chatul. Cu o echipă întreagă de business şi PR în spate, au reuşit să facă din ţara noastră capitala mondială a celei mai fierbinţi industrii. Câştigurile sunt fabuloase, iar fetele spun că nu contează frumuseţea, cât contează empatia şi inteligenţa.

După ce a absolvit facultatea, Saemy nu a reuşit să-şi găsească un job din care să câştige cât şi-ar fi dorit. Aşa că s-a reorientat. 

Articolul continua dupa recomandari

Pentru asta, lucrează cam opt ore pe zi. Secretul succesului, spun fetele din industrie, este... arta conversaţiei. 

Încărcătura emoţională este uriaşă, spun modelele. 

Empatia fetelor a adus România pe primul loc în lume în ceea ce priveşte industria videochatului glamour. Sunt peste 100 000 de modele în ţară, iar cifra de afaceri rulată anual este de circa 400 de milioane de dolari! Activitatea este legală, dar nu este recunoscută în mediul de business, aşa că date concrete nu există. Firmele se înregistrează la segmentul "activităţi de creaţie". Mugur Frunzetti conduce cel mai mare studio din lume, cu 16 sedii în România, America, Columbia şi Ungaria.

Pentru angajatele lui, venitul mediu anul trecut a fost de 8.700 de lei pe lună. Dar se poate ajunge şi la 20 000 de dolari. Modelele nu-şi dezvăluie niciodată adevărata identitate, iar contactul direct cu clienţii, dincolo de camera video, nu există.