Vama Veche nu are pereche. Şi nici petrecerile care încep şi nu se termină niciodată. Satul de vacanţă e un loc unde timpul se măsoară după cum vor tinerii care au venit aici de la sute şi chiar de la mii de kilometri distanţă. Prieteniile care se leagă la malul mării sunt pentru totdeauna, iar distracţia sparge orice tipar.

Noaptea e zi şi dimineaţa începe după prânz la Vama Veche. În satul vamaioţilor, timpul se măsoară în petreceri, dans şi bere.

Articolul continua dupa recomandari

Străinii care au fost adoptaţi de găştile de tineri români au deja câteva cuvinte preferate. Sarmale, mici şi cartofi prăjiţi.

Pauzele se iau doar când mirosul de grătar e mai puternic decât orice hit. Surpriza din pachetul adus de acasă uneşte definitiv gaşca de prieteni.

Din provizii, n-a mai rămas nimic pentru a doua zi. Doar dorinţa de petrecere, chiar dacă dimineaţa a început cu ploaie la Vama Veche. După o ceaşcă de. Rom cu ceai, la micul dejun, pe nisip începe războiul provocărilor.

În Vama Veche arde dorul de distracţie. Urmează încă patru nopţi de petreceri la care oricine e binevenit. Satul românesc de la malul mării a cucerit lumea.