La numai 11 zile după ce a a ajuns în Anglia şi la scurt timp după ce fusese eliberat din închisoare, Florin Moraru, un român de doar 25 de ani a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de detenţie în Marea Britanie, după ce a violat o femeie întâlnită la un club de noapte, scrie The Sun.

În România, fusese închis tot pentru viol. Anchetatorii din Northampton au stabilit că, în noaptea de 1 ianuarie a acestui an, românul şi-a urmărit victima, după ce aceasta a ieşit dintr-un club de noapte în Northants, unde fusese o petrecere de anul nou.

Articolul continua dupa recomandari

Fapta odioasă s-a petrecut în curtea unei biserici, acolo unde, înainte de a o viola, Florin Moraru a bătut-o cu bestialitate pe femeie, lăsându-i semne vizibile de violenţă pe faţă, dar şi câteva fracturi în zone ale corpului. 

Ţipetele de disperare ale victimei au fost auzite de trecătorii din zonă, care au alertat imediat autorităţile.

În urma investigaţiilor şi a unui test ADN, anchetatorii l-au arestat pe românul violator, pe 6 ianuarie, chiar la locul său de muncă - o spălătorie auto din Northants.

Odată adus la audieri, violatorul nu şi-a ascuns vina, a recunoscut faptele, primind o pedeapsă de nu mai puţin de 10 anişi 8 luni de închisoare. Mai mult, imaginea sa a fost folosită într-o campanie împotriva violului în Marea Britanie.