Un român din Legnano a născocit un plan pentru a nu cheltui sute de euro pe anvelope scumpe pentru maşină, pe care l-a pus în aplicare într-un centru comercial din Verona.

El pur si simplu a schimbat etichetele cu codurile de bare de la anvelope mai ietfine, pe care le-a lipit pe anvelopele scumpe, gândindu-se probabil că la casă nu va da peste fini cunoscători în ale automobilisticii.

Articolul continua dupa recomandari

Un român din Italia a păcălit angajaţii unui mall din Verona, cumpărând anvelope scumpe la sfert de preţ

Românul a schimbat etichetele de pe anvelopele scumpe cu altele care aveau un preţ derizoriu, şi-a pregătit 4 bucăţi şi a plecat calm spre casele de marcat. Nu l-a oprit nimeni şi casiera i-a dat bonul pentru etichetele anvelopelor mai ieftine, informează veronasera.it

Fericit că a salvat câteva sute de euro, românul s-a îndreptat spre maşină, începând să încarce anvelopele în portbagaj.

Însă, românul nu ştia că fusese văzut pe camere în timp ce schimba de zor etichetele, iar carabinierii fuseseră deja chemaţi. El a fost oprit de o patrulă chiar în parcarea magazinului, însă a prezentat bonul, spunând că nu a făcut nimic ilegal şi vrea să fie lăsat în pace.

Văzând că bonul confirmă cumpărăturile făcute, carabinierii au contactat conducerea magazinului şi au informat că persoana pare în regulă şi nu pare să aibă alte produse decât cele comandate.

Românul a fost condus ulterior în incinta centrului comercial, unde i s-au arătat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Românul este judecat în stare de libertate pentru furt agravat.