Cosmin M., un român în vârstă de 34 de ani, a fost oprit la timp de poliţiştii britanici, în timp ce conducea pe contrasens, în Marea Britanie. Tânărul era şi beat, aşa că a fost amendat cu aproape 1.000 de lire, permisul fiindu-i suspendat timp de 17 luni.

Apărând în faţa Curţii din South Tyneside, românul a precizat că în România se conduce altfel, pe celaltă parte a şoselei.

Articolul continua dupa recomandari

Un român conducea beat, pe contrasens, în Marea Britanie

Un cetăţean român şi-a pierdut dreptul de a mai conduce o lungă perioadă de timp, după ce a mers cu maşina pe contrasens, în timp ce sub influența alcoolului. El a fost oprit la timp de poliţiştii britanici, norocul lui fiind că a fost observat de o patrulă. Astfel, o posibilă tragedie a fost evitată.

Cosmin M, a recunoscut că era beat atunci când s-a urcat la volan, el fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,71 mg alcool în aerul expirat, informează sunderlandecho.com.

"Cred că mă aflam pe partea greșită a drumului, pentru că în România mergem pe partea cealaltă a drumului. Cred că asta a fost problema mea", a precizat tânărul.

Totuşi, o altă problemă a tânărului a fost amenda. Aproape 1.000 de lire a fost pus să plătească românul, pierzându-şi dreptul de a conduce pentru 17 luni.