Robert Rezmeriță, un adolescent de 17 ani din Vaslui, se află în comă la Spitalul de Copiii “Sfânta Maria” din Iași după ce a fost grav rănit într-un incendiu produs la atelierul auto în care lucra.

Robert este elev în clasa a zecea la Liceului Tehnologic "Ioan Corivan" din Huși, însă s-a angajat pentru a-și întreține familia, una cu posibilități reduse.

Articolul continua dupa recomandari

Luni, pe 20 ianuarie, băiatul a fost la un pas de moarte. În urma unei explozii produse la atelierul auto în care se afla, Robert Rezmeriță a fost rănit în zona brațelor și a capului, iar medicii l-au pus în comă indusă, pentru a-l feri de durere.

"El este Robert un adolescent de 17 ani și un copil cuminte din nefericire în data de 20-01-2020 a fost implicat într-un incendiu în urma căruia a suferit arsuri grave la nivelul capului și mâinilor. Are nevoie de intervenții și de ajutorul nostru. Cine poate sa dea o mâna de ajutor o pot face în contul bancar RO25 BRDE 380S V402 5873 3800. Puțin câte puțin înseamnă mult pentru Robert si familia lui în alte circumstanțe puteți lua legătura cu mama lui Lenuța Rezmeriță", au transmis prietenii tânărului pe Facebook.

Cei care îl cunosc pe Robert spun că este un adolescent bun, calm și cu foarte mult bun simț. Provine dintr-o familie cu posibilități limitate din localitatea Armășeni, comuna Bunești-Averești, județul Vaslui.