Rezultate admitere Medicină 2018 UMF Cluj. Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţeganu" Cluj a publicat pe site listele cu studenţii admişi, dupa concursul de admitere la medicină 2018.

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţeganu" Cluj a scos la concursul de admitere pentru anul universitar 2018 - 2019 un număr de 79 de locuri la buget, pentru care s-au înscris 226 de candidaţi. Concurenţa a fost de 2,8 pe un loc.

Articolul continua dupa recomandari

Rezultate admitere Medicină UMF Cluj 2018

Listele candidaţilor admişi pe facultăţi, generate după concursul de Admitere sesiunea iulie 2018, înaintea contestaţiilor privind rezultatele probei scrise:

Rezultate admitere Medicină

Rezultate admitere Medicină Dentară

Rezultate admitere Farmacie 

Rezultate admitere Asistență Medicală Generală

Rezultate admitere Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

Rezultate admitere Radiologie și Imagistică

Rezultate admitere Tehnică Dentară

Rezultate admitere Nutriție și Dietetică

Rezultate admitere Medicină UMF Cluj 2018

Candidaţii admişi la concursul de admitere au obligaţia de a se ȋnscrie ȋn anul I de studii, ȋn termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării rezultatelor concursului de admitere.

Perioada de confirmare este 27 iulie-10 august 2018. 

Taxa de ȋnmatriculare este de 50 lei.

În data de 27 iulie 2018, ȋnmatricularea ȋn anul I de studii a candidaţilor admişi la Facultatea de Medicină (programele de studii Medicină, Asistenţă Medicală Generală, Radiologie şi imagistică, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare) va fi asigurată de către un birou special creat în acest scop, ȋn clădirea de pe strada Marinescu nr. 23, parter, ȋn intervalul orar 08.00-16.00.

Înmatricularea candidaţilor admişi la Facultatea de Medicina Dentară (programele de studii Medicină Dentară, Tehnică Dentară) şi la Facultatea de Farmacie (programele de studii Farmacie, Nutriţie şi Dietetică), se va efectua la decanatele facultăţilor (strada Pasteur, nr 4).

În perioada 30 iulie 2018-10 august 2018, ȋnmatricularea tuturor candidaţilor admişi, se va face la decanatele facultăţilor (strada Pasteur, nr 4).

Candidaţii admişi ȋn sesiunea iulie, care nu confirmă locul ȋn anul I pana ȋn data de 10 august 2018, pierd prin neprezentare calitatea de student.