O femeie din Arad susţine că a găsit un dinte cariat într-o pizză comandată acasă, ea reclamând situaţia reprezentanţilor firmei, după ce a făcut câteva fotografii şi le-a postat pe internet, în timp ce conducerea pizzeriei va face o cercetare internă


Conform relatărilor pe care le-a făcut pe internet, arădeanca a comandat, duminică seară, o pizză acasă, iar când ea şi familia au vrut să mănânce, au constatat că printre ingrediente se află şi un dinte cariat.

Articolul continua dupa recomandari

Arădeanca a făcut câteva fotografii, pe care le-a postat pe internet, ulterior reclamând situaţia reprezentanţilor pizzeriei, care au decis să-i ofere o pizză gratuită în compensaţie.

Reprezentanţii pizzeriei au declarat, corespondentului Mediafax, că au păstrat dintele şi vor face o cercetare internă.

"Am fost sunaţi să ni se spună despre faptul că au găsit un dinte în pizza, iar ulterior am trimis altă pizza la adresa respectivă. Am păstrat dintele şi vom face o cercetare să vedem cu exactitate ce s-a întâmplat. Nu pot spune cu siguranţă dacă este vina noastră sau nu. E posibil ca dintele să fi apărut în pizza de la cei care au comandat-o", a declarat Daniel Şerb, reprezentant al firmei, potrivit Mediafax.ro.

Clienta nu a depus, deocamdată, o reclamaţie şi la autorităţi.